Αλέρτας: «Ποια είναι η σοουμπίζ; Να πας να φωτογραφίζεσαι και να πληρώνεσαι από την τηλεόραση;»
Taste

Αλέρτας: «Ποια είναι η σοουμπίζ; Να πας να φωτογραφίζεσαι και να πληρώνεσαι από την τηλεόραση;»

Ο Διονύσης Αλέρτας μπορεί να μην έμεινε πολύ στο Dancing with the stars καθώς ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, ωστόσο πρόλαβε να… αποκτήσει άσχημες αναμνήσεις. Ο ίδιος εξηγεί τι έγινε με τον Γιώργο Λιάγκα. Τι του είπε και τον πείραξε.

«Είπε κάτι στο πρώτο live που δεν μου άρεσε, ότι με έβαλε στη σοουμπίζ αυτός με τη Φαιή (Σκορδά) και ήταν άσχετο στο σημείο που το είπε. Εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω στον «αέρα», γιατί δεν είχε σχέση με το παιχνίδι το να έρθω σε κόντρα με τον Λιάγκα, ούτε να χαλάσω μία διασκεδαστική πρεμιέρα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Δεν θεωρείς ότι έχεις σχέση με τη showbiz;

«Ποια είναι η showbiz; Να πας να φωτογραφίζεσαι και να πληρώνεσαι από την τηλεόραση; Εγώ δεν είμαι showbiz πληρώνομαι από τη δουλειά μου, κι αν δεν δουλέψω και δεν πληρώσω το κράτος, λογικά, θα πάω φυλακή. Όσο με εκμεταλλεύεται η τηλεόραση, την εκμεταλλεύομαι κι εγώ. Δεν ανήκω στη showbiz δεν έχω φωτογραφηθεί σε κανένα πάρτι, δεν κυνηγάω τα φλας. θέλω ο κόσμος να ξέρει πρώτα τη δουλειά μου και μετά τη ζωή μου.»

-Μίλησες στα παρασκήνια με τον Γιώργο Λιάγκα για να του ζητήσεις εξηγήσεις για το σχόλιο του;

«Όχι, δεν βρεθήκαμε. Εφόσον ειπώθηκε στον «αέρα» αυτό που είπε, έπρεπε να απαντήσω κι εγώ στον «αέρα». Να το έλεγα πίσω και να είχε μείνει η υπόνοια στον κόσμο, δεν μου άρεσε. Δεν έβρισα, είπα: «Κάνω την κα@@λα μου και όποτε δεν γουστάρω, δεν με βλέπει και κανένας άνθρωπος». Έμεινε αδιευκρίνιστη η κουβέντα»

-Γιατί δεν απάντησες στο «αέρα» της εκπομπής, αφού είσαι άνθρωπος που τα λες όλα κατάμουτρα;

«Δεν μπορούσα να απαντήσω στον «αέρα», δεν ήθελα να γίνω «ρόμπα». Δεν ήθελα εκείνη την ώρα να κάνω τον κόσμο να ασχοληθεί με μένα και όχι με το σόου.»

-Η ίντριγκα δεν παίζει ρόλο στην επικοινωνία, στη διαφήμιση;

«Δεν το περίμενα όλο αυτό, όπως και κάθε φορά για κάτι που θα πω να δημιουργήσει τέτοιο θέμα. Το είπα γιατί εκείνη τη στιγμή το ένιωθα. Δεν έβρισα, δεν πρόσβαλα κανέναν. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τη Φωτεινή, τη χορεύτρια, εγώ είμαι ζαχαροπλάστης. Δεν έχουμε βρεθεί με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν είχαμε καμία επικοινωνία, ούτε πρόκειται να έχω, γιατί να έχω; Δεν έφτασα στα δικαστήρια, δεν έκανα κάτι κακό.»

-Τι γλυκό θα έστελνες στον Γιώργο Λιάγκα;

«Το πιο γα@@το, γιατί του αρέσουν τα γλυκά μου. Νομίζω ότι δεν έχει πρόβλημα να φάει τα πάντα. Όλα τα γλυκά μου είναι ωραία.»

-Σε πίκρανε το σχόλιο του;

«Πικράθηκα πάρα πολύ με το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα. Μια δημοσιογράφος με είπε «λαϊκό παιδί με τα τατουάζ»... Λαϊκός είμαι, δεν είμαι κάτι άλλο, δεν με πειράζει να με πεις «λαϊκό», τι είμαι, από κανένα «σαλόνι»;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved