Γωγώ Κωστάκη: Η κόντρα με τον Τζώρτζη και η… συνάντηση
Taste

Γωγώ Κωστάκη: Η κόντρα με τον Τζώρτζη και η… συνάντηση

Η κόντρα της Γωγώς Κωστάκη και του Τζώρτζη Παπανικολάου στο MasterChef συζητήθηκε όσο λίγες. Έχουν συναντηθεί μετά την έξοδο του από το παιχνίδι;

«Όχι, δεν έχουμε συναντηθεί...» απάντησε στο 7 Μέρες TV.

- Ο ίδιος μιλώντας για εσάς λέει ότι η βεντέτα σας ξεκίνησε από μια ασυλία ότι το θεώρησε πολύ γελοίο να σας προσφέρει βοήθεια από τον εξώστη και υποστηρίζει ότι σε μια ασυλία οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Πράγματι έτσι δημιουργήθηκε η όλη παρεξήγηση ανάμεσα σας;

«Κατ' αρχάς δεν ήταν παρεξήγηση. Υπήρχε, δεν παρεξήγησα εγώ κάτι. Επιπλέον, δεν έγινε ακριβώς έτσι και μάλιστα επιβεβαιώθηκα στη συνέχεια, με τα σχόλια που ακούγονταν είτε από τον εξώστη, από την πλευρά του Τζώρτζη, είτε μέσα απρ τις προσωπικές συνεντεύξεις που κάναμε. Αν απλώς δεν ήθελε να βοηθήσει για αυτό το λόγο που αναφέρει, δεν νομίζω πως έπρεπε να συνοδέψει αργότερα την τοποθέτηση του με σχόλια τέτοιου τύπου.»

-Σχολιάζει όμως και τη μαγειρική σας ικανότητα...

«Αυτός θεωρεί πράγματα... Ο Τζώρτζης θεωρεί και τον εαυτό του σεφ, πρέπει να τον πιστέψουμε;»

- Αναφέρεται και στο βίντεο από την εκπομπή όπου είπατε μία φράση στην οποία αποδίδατε κάποιους χαρακτηρισμούς, ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι μπήκατε στο παιχνίδι για να φανείτε δημιουργώντας εντάσεις.

«Δεν έχει καταλάβει την έκφραση που είπα... Επίσης, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, αφού θεώρησε ότι αναφερόμουν σε εκείνον. Έχω ήδη εξηγήσει ότι η έκφραση αυτή δεν αναφερόταν με την κυριολεκτική σημασία της λέξης, αλλά κυρίως χαρακτήριζε τη συμπεριφορά και την προσωπικότητα... Αφού θεωρεί Οκ το να είσαι ως χαρακτήρας αυτά τα δύο, τότε πρόβλημα του... Εγώ χαρακτήρισα άσχετο τον εαυτό μου μιλώντας για κλίκες και τον χαρακτήρισα επιπλέον άσχετο και ως προς τη δημιουργία αυτών των εντάσεων και των κλίκων που είχαν σχηματίσει οι άλλοι. Άρα και αυτό είχε μια μεταφορική σημασία, όπως και οι δύο άλλες λέξεις...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved