Μάγκυ Ταμπακάκη: «Είχα απόλυτη συνείδηση των λεγομένων μου»
Taste

Μάγκυ Ταμπακάκη: «Είχα απόλυτη συνείδηση των λεγομένων μου»

Κάποιες δηλώσεις της Μάγκυ Ταμπακάκη πριν από την αποχώρηση της από το MasterChef θεωρήθηκαν ως αλαζονικές. Είπε ότι είχε περισσότερα να δώσει από τον αντίπαλο της, πως εκπροσωπεί ανθρώπους με όνειρα και πως η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη. Συνεχίζει να αισθάνεται έτσι;

«Είχα απόλυτη συνείδηση των λεγομένων μου όταν το είπα. Τον Γιώργο δεν τον έκρινα ως άνθρωπο ή ως επαγγελματία μάγειρα. Ούτε είμαι αλαζόνας" (αντιθέτως!). Το «MasterChef» δεν είναι ένας απλός διαγωνισμός μαγειρικής, αλλά και ένα τηλεοπτικό προϊόν, μέσα από το οποίο πολλοί ταυτίζονται. Οπότε, εμείς θα πρέπει να τους μεταδώσουμε ότι αν πιστεύεις πολύ σε κάτι, μπορείς να το πετύχεις. Ότι σε κάθε μας βήμα πρέπει να μας καθοδηγεί το πάθος, και η μαγειρική είναι πάθος, ένταση, αφοσίωση κι αγάπη. Μέσα σε κάθε πιάτο μου υπήρχαν όλα αυτά. Δεν είμαι υπερόπτης, πιστεύω απλά στον εαυτό μου. Πώς θα προχωρούσα μπροστά στο διαγωνισμό, αν με υποτιμούσα; Πέρασα αρκετά χρόνια στη ζωή μου υποτιμώντας με, φτάνει!» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Πιστεύετε ότι υποτιμήσατε τον Γιώργο ως αντίπαλο;

«Δεν υποτίμησα τον Γιώργο, από τον εαυτό μου περίμενα περισσότερα. Δεν κινούμαι ποτέ βάσει αυτού που έχω απέναντι μου, δεν με αφορά ο αντίπαλος. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγώ κι εκείνη η μέρα δεν ήταν από τις καλύτερες μου.»

-Θεωρείτε πως αδικηθήκατε από το αποτέλεσμα της τελευταίας μαγειρικής αναμέτρησης;

«Οι κριτές γνωρίζουν καλύτερα και εφόσον έκριναν έτσι, δεν μπορώ παρά να το σεβαστώ. Τελικά τι έφταιξε και χάθηκε η τελευταία μάχη; Το άγχος. Αν είχα ρίξει τα αβγά στο νερό ένα λεπτό αργότερα, ίσως να είχα περάσει στους 6 του «MasterChef». Ίσως.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved