Πάνος Ιωαννίδης: «Την επιτυχία δεν την περιμένεις, την εύχεσαι και την επιθυμείς»
Taste

Πάνος Ιωαννίδης: «Την επιτυχία δεν την περιμένεις, την εύχεσαι και την επιθυμείς»

Ο Πάνος Ιωαννίδης έζησε μια μοναδική εμπειρία με την συμμετοχή του στο MasterChef ως κριτής.

«Ηταν ακριβώς αυτό: Εμπειρία. Πρωτόγνωρη, γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση, οικεία γιατί είχε να κάνει με το αντικείμενο μου, τη μαγειρική, και πολύ ευχάριστη» τόνισε στο Secret.

-Περιμένατε να σημειώσει τόση επιτυχία;

«Την επιτυχία δεν την περιμένεις, την εύχεσαι και την επιθυμείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει κιόλας. Είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων και συνιστωσών. Εμείς φέτος, όλοι όσοι συμμετείχαμε στο «MasterChef», δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό, το απολαύσαμε και το αποτέλεσμα ήταν θετικό.»

-Σας βοήθησε η τηλεοπτική προβολή σε ό,τι αφορά τη δουλειά σας;

«Η τηλεοπτική προβολή φέρνει την αναγνωρισιμότητα και η αναγνωρισιμότητα, όχι, δεν είναι κάτι που με έκανε καλύτερο μάγειρα. Είναι όμως κάτι που με έκανε πιο γνωστό. Οπότε, ναι, χτυπάει πια πιο συχνά το τηλέφωνο μου. Μου προτείνουν πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι πριν. Αλλά το αν με ή όχι θα φανεί στο μέλλον. Τα πάντα εξαρτώνται από το πώς εσύ ο ίδιος θα χειριστείς τις καταστάσεις.»

-Βοηθούν, πιστεύετε, τα παιδιά τέτοιοι διαγωνισμοί μαγειρικής;

«Εξαρτάται από το πώς θα χειριστεί ο καθένας τις καταστάσεις την τηλεοπτική προβολή, τη γνωριμία με επαγγελματίες σεφ, την εμπειρία που αποκτά μέσα από τις δοκιμασίες. Είναι μια ευκαιρία, πιστεύω, αλλά όχι αυτό που θα κρίνει την πορεία σου και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Πέρα από μια καλοφτιαγμένη παραγωγή, έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους πιο καταξιωμένους σεφ που έχουμε στην Ελλάδα και να δείξουν σε αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν ως καλεσμένοι τι αξίζουν. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στην καθημερινότητα ενός παιδιού που βγαίνει από μια σχολή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved