Στρόμπολι με αλλαντικά
Εύκολη συνταγή
κρυσταλλική
1 κ.σ. ελαιόλαδο
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.σ. θυμάρι ξερό
1 κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο και έξτρα για το άλειμμα
4 σκ. σκόρδο λιωμένες
50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα και έξτρα για πασπάλισμα
10 φέτες ζαμπόν
10 φέτες σαλάμι μπύρας
10 φέτες πάριζα
8 λεπτές φέτες μοτσαρέλα
8 φέτες ένταμ
150 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
Διαβάστε περισσότερα giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ