Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής του
Taste

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής του

Τον γνωρίσαμε στο Survivor, αναδείχτηκε νικητής και η συμμετοχή του στο ριάλιτι τον έκανε πρωταγωνιστή στο Τατουάζ.

Εκτός από την συμπαθητική φυσιογνωμία του, τον γλυκό του χαρακτήρα και το γοητευτικό του πρόσωπο οΓιώργος Αγγελόπουλος διαθέτει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό People αποκαλύπτει τα μυστικά του.

Φροντίζει να γυμνάζεται τουλάχιστον 1 ώρα 6 φορές την εβδομάδα, ακόμα και το καλοκαίρι. Η προπόνησή του μπορεί να γίνει είτε σε κλειστό χώρο είτε στην ύπαιθρο. Συνήθως εναλλάσσει: α) προπόνηση τύπου Καλλισθένης (με δίζυγο, μονόζυγο, αναρρίχηση) με β) τρέξιμο στη φύση, ελεύθερη διαδρομή που συνδυάζει με παρκούρ (ανεβαίνει σε παγκάκια, κάνει άλματα κ.λπ.), αλλά και γ) προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης, κυρίως με το βάρος του σώματος, στις οποίες προσθέτει δυσκολία με λάστιχα. Μία φορά την εβδομάδα κάνει προπόνηση τύπου Ηρακλή με ελεύθερα βάρη γυμνάζοντας όλες τις μυϊκές ομάδες.

Το καλοκαίρι αντί τρεξίματος μπορεί να κάνει κολύμπι. Όσον αφορά στη διατροφή του ο Ντάνος ξεκινά τη μέρα του με ένα καλό πρωινό, «συνήθως βρόμη σε ζεστό νερό, με σταφίδες, μέλι και κανέλα. Κάποιες φορές προσθέτει κράνμπερι ή λίγο φρεσκοκομμένο μήλο ενώ για τα γεύματα συνήθως επιλέγει κοτόπουλο ή ψάρι και λαχανικά στον ατμό, καθώς σπάνια τρώει χοιρινό ή μοσχάρι.

Αποφεύγει τα ζυμαρικά και προτιμά το ρύζι 1-2 φορές την εβδομάδα. Στη διατροφή του 1,84μ. Ντάνου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν και τα όσπρια συνήθως σε σαλάτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved