Κεμπάπ γιαουρτλού
Taste

Κεμπάπ γιαουρτλού

#tsoulotip: Οι κιμάδες πρέπει να είναι δύο φορές περασμένοι για ακόμα πιο αφράτο αποτέλεσμα

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 2 φορές περασμένο

250 γρ. κιμά αρνίσιο 2 φορές περασμένο

1 αυγό

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1/4 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο

250 ml γάλα

1 κ.γ. αλάτι

1 κ.γ. πιπέρι

1/4 κ.γ. κύμινο

1/2 κ.γ. μπαχάρι

1/4 κ.γ. μπούκοβο

1/4 κ.γ. τσιμένι

1/4 κ.γ. ρίγανη ξερή

3 φέτες ψωμί του τοστ

πίτες και γιαούρτι για το σερβίρισμα

Για τη σάλτσα:

100 ml ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. πελτέ ντομάτας

αλάτι και πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved