Τα πιο αφράτα πιροσκί
#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα πιροσκί.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ
500 ml. Νερό, χλιαρό
9 γρ. Μαγιά ξερή
1 κ.γ. Αλάτι
Ελαιόλαδο για το πασπάλισμα
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα:
Για τις γεμίσεις:
Γέμιση αυγών:
5 Αυγά βρασμένα, ψιλοκομμένα
4 Κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
Βούτυρο για το σοτάρισμα
Αλάτι
Πιπέρι
Γέμιση πατάτας:
200 γρ. Πατάτα βρασμένη
½ Μάτσο άνηθο
2 Κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
Αλάτι
Λουκάνικα Φρανκφούρτης, κομμένα στη μέση
Για το σερβίρισμα:
Κέτσαπ
Μουστάρδα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ