Τα πιο αφράτα πιροσκί

Τα πιο αφράτα πιροσκί

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ γιατί δεν θα ψηθούν σωστά τα πιροσκί.

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:

1 κιλό Αλεύρι γ.ο.χ

500 ml. Νερό, χλιαρό

9 γρ. Μαγιά ξερή

1 κ.γ. Αλάτι

Ελαιόλαδο για το πασπάλισμα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα:

Για τις γεμίσεις:

Γέμιση αυγών:

5 Αυγά βρασμένα, ψιλοκομμένα

4 Κρεμμύδια φρέσκα, ψιλοκομμένα

1 Κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο

Βούτυρο για το σοτάρισμα

Αλάτι

Πιπέρι

Γέμιση πατάτας:

200 γρ. Πατάτα βρασμένη

½ Μάτσο άνηθο

2 Κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα

Αλάτι

Λουκάνικα Φρανκφούρτης, κομμένα στη μέση

Για το σερβίρισμα:

Κέτσαπ

Μουστάρδα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com