Hot cross buns
#tsoulotip: Προσέχουμε να έχει κρυώσει το μείγμα με το γάλα, πριν ρίξουμε τη μαγιά ώστε να μη καεί η μαγιά.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα hot cross buns:
600 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
350 ml. Γάλα πλήρες
50 γρ. Βούτυρο
90 γρ. Ζάχαρη, κρυσταλλική
20 ml. Ελαιόλαδο
9 γρ. Μαγιά, ξερή
50 γρ. Σταφίδες σουλτανίνα
50 γρ. Κύβοι φρούτων κοκτέιλ
½ κ.σ. Κανέλα
¼ κ.γ. Τζίντζερ, σε σκόνη
1 Αυγό, μέτριο
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Αλάτι
Υλικά για τη ζύμη του σταυρού:
120 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
60 ml. Νερό
Διαβάστε περισσότερα στο www.giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ