«Δροσερός» χαλβάς κακάο σε… χωνάκι!

«Δροσερός» χαλβάς κακάο σε… χωνάκι!

Η Σαρακοστή είναι η μεταβατική περίοδος από το Χειμώνα στην Άνοιξη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την υποδεχτείτε από το να τολμήσετε να δημιουργήσετε ένα… σαρακοστιανό σοκολατένιο παγωτό, με βάση το χαλβά.

Είναι μία συνταγή αρκετά απλή και οικονομική, που το αποτέλεσμά της θα εκπλήξει ευχάριστα τον ουρανίσκο σας!

Για να πραγματοποιήσετε τη συνταγή, θα χρειαστείτε απαραίτητα:

200 gr χαλβά κακάο Όλυμπος σε κομματάκια (εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε και χαλβά Ολύμπου με σοκολάτα υγείας και αμύγδαλα)
1 γεμάτο φλιτζάνι γάλα σόγιας
2 κ.σ. καβουρντισμένο χαρουπάλευρο
2-3 κ.σ. κακάο ή επιπλέον χαρουπάλευρο
Διαβάστε περισσότερα sarakosti.gr