Κοτόπουλο Cordon Bleu
#tsoulotip: Ένας πιο γρήγορος τρόπος για να πανάρετε το κοτόπουλο σας είναι να το αλείψετε με γύρω γύρω με μουστάρδα και ύστερα να το βουτήξετε στα ψίχουλα ψωμιού.
ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα κοτόπουλου
4 φέτες Κασέρι
4 φέτες Ζαμπόν
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα:
150 γρ. ψίχουλα ψωμιού
50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
20 γρ. γάλα
1 αυγό, μέτριο
Αλάτι
Πιπέρι
Για τη γαρνιτούρα:
120 γρ. ανάμεικτη πράσινη σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, iceberg σε ίσες αναλογίες)
Dressing μουστάρδας με μέλι
Για το dressing:
120 ml ηλιέλαιο
50 ml Ξύδι από λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ