Nanaimo bars

Nanaimo bars

#tsoulotip: Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τη βάση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο

150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά

80 γρ. καρύδα, τριμμένη

70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο

Υλικά για τη γέμιση:

120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

220 γρ. ζάχαρη άχνη

3 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης

Υλικά για την επικάλυψη:

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com