Φέτος η μεγάλη αγάπη κάθε μανούλας «κρύβεται» στα ψυγεία!

Φέτος η μεγάλη αγάπη κάθε μανούλας «κρύβεται» στα ψυγεία!

Όταν ήμασταν παιδιά μπορούσαμε να λατρεύουμε και να απεχθανόμαστε κάποια φαγητά με τρομερή ευκολία.

Συνήθως για τα δεύτερα, αυτά που τότε δεν μας πολυάρεσαν, μας δόθηκε η ευκαιρία στο μέλλον να αλλάξουμε γνώμη και να τα «συμπαθήσουμε». Αυτά όμως που αγαπήσαμε όσο ήμασταν ακόμη μικροί, έμειναν για πάντα δικά μας…

Τα χρόνια πέρασαν, μεγαλώσαμε, κάναμε δική μας οικογένεια, προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τα δικά μας παιδιά κι όμως μερικά πράγματα συνεχίζουν να έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Ακριβώς για αυτό, δεν μπορούμε παρά να χοροπηδήσουμε από χαρά, με την ίδια λαχτάρα όπως τότε, μαθαίνοντας πως μία από τις πιο γλυκές παιδικές μας αναμνήσεις, επιστρέφει αυτή τη φορά πιο ανανεωμένη και… παγωμένη από ποτέ. H αγαπημένη μας Kinder, την οποία κάποτε βρίσκαμε μόνο στα ράφια των περιπτέρων και των super market, επανέρχεται πιο δυναμικά από ποτέ στις ζωές μας, από τα ράφια των ψυγείων και της κατάψυξης αυτή τη φορά!

psigeia2Πιστή όπως πάντα στην υπόσχεσή της να μας παρέχει προϊόντα μόνο υψηλών προδιαγραφών και θέτοντας αυστηρά διατροφικά κριτήρια, δημιούργησε μία μοναδική σειρά παγωτολιχουδιών που μπορεί να απευθύνονται ως επί το πλείστον στα αγγελούδια μας, θα ξετρελάνουν όμως όχι μόνο εκείνα αλλά και εμάς σίγουρα! Με κύριο συστατικό τους το γάλα, οι δύο προτάσεις Kinder αποτελούν κυριολεκτικά την πιο… δροσιστική έκπληξη του φετινού καλοκαιριού.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr