Pleasure seekers: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους δικούς τους μικρούς πειρασμούς
Taste

Pleasure seekers: Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τους δικούς τους μικρούς πειρασμούς

Επειδή κάθε «αμαρτία» έχει και τη γλύκα της και μιας και κουραστήκαμε από τα «πρέπει» και τα «μη» -πόσω μάλλον ενόψει καλοκαιριού- αποφασίσαμε να γράψουμε για τους δικούς μας μικρούς πειρασμούς.

Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε γράψει κάποτε πως ο καλύτερος τρόπος για να αντιστέκεσαι σε έναν πειρασμό, είναι να υποκύπτεις σε αυτόν και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του.

Στην πορεία για την αναζήτηση της απόλαυσης οι πειρασμοί είναι πολλοί και για τις απανταχού pleasure seekers, όπως εμείς, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι μικροί και βρίσκονται γύρω μας. Το ζήτημα στην περίπτωση των πειρασμών είναι να το να μπορείς να κάνεις τη σωστή επιλογή. Δηλαδή, το να υποκύπτεις στον πειρασμό που πραγματικά αξίζει και έχεις όντως ανάγκη.

Επειδή κάθε «αμαρτία» έχει και τη γλύκα της και μιας και κουραστήκαμε από τα «πρέπει» και τα «μη» -πόσω μάλλον ενόψει καλοκαιριού- αποφασίσαμε να γράψουμε για τους δικούς μας μικρούς πειρασμούς, για εκείνα τα απολαυστικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας στα οποία υποκύπτουμε δίχως τύψεις και χωρίς να διστάζουμε να το παραδεχτούμε. Τι γλύκα θα είχε, άλλωστε, η ζωή αν δεν «παίζαμε» πού και πού με τους δικούς κανόνες, αν δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε στους εαυτούς μας ένα απολαυστικό τρατάρισμα;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved