Μοσχαράκι λεμονάτο
#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά.
ΥΛΙΚΑ
1500 γρ. μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
900 ml μοσχαρίσιο ζωμό
120 ml χυμό λεμονιού
100 ml ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 σκ. σκόρδο, ολόκληρες
2 φύλλα δάφνης
1 πράσο, χοντροκομμένο
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
Αλάτι
Πιπέρι
Για το δέσιμο της σάλτσας:
30 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
25 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ