Θεοχάρης Ιωάννιδης: Η αποχή δυο ετών από τα social media και η σπάνια φωτογραφία του
Μια σπάνια φωτογραφία του Θεοχάρη Ιωαννίδη είχαμε την ευκαιρία να δούμε μέσα από ανάρτηση που έκανε η καλή του φίλη, Δανάη Μπάρκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Ο ηθοποιός και παρουσιαστής προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που έχει εξηγήσει και σε παλαιότερη συνέντευξή του. Αυτό άλλωστε ίσως να εξηγεί και το γεγονός ότι τα τελευταία δυο χρόνια απέχει και από τα social media.
Θεοχάρης Ιωαννίδης: O άγνωστος γάμος του- «Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από τις κακές φωτογραφίες»

«Είμαι πολύ prive άνθρωπος, φοβάμαι να μοιραστώ το οτιδήποτε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως δεν αισθάνεται την ανάγκη να εκφράζει δημόσια την άποψή του για κάθε ζήτημα, ούτε να αποκαλύπτει πολλές πτυχές του εαυτού του μέσα από την τηλεόραση. Μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πως δεν έχει δείξει ούτε το 1% του πραγματικού του εαυτού στο τηλεοπτικό κοινό.
Ανατρέχοντας στα νεότερα χρόνια του, είχε πει πως ο σημερινός 39χρονος Θεοχάρης θα συμβούλευε τον 20χρονο εαυτό του να είναι πιο συγκρατημένος. Παρότι θα ήθελε να έχει διατηρήσει τον αυθορμητισμό εκείνης της ηλικίας, παραδέχτηκε πως οι δυσκολίες και οι εμπειρίες της ζωής τον έχουν κάνει πιο ήρεμο και προσεκτικό.
Σήμερα, στα 41 του χρόνια, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραμένει ιδιαίτερα γοητευτικός.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Κλαίω πολύ εύκολα, ακόμα και με διαφημιστικά»
Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Δεν θέλω να ξέρει ο κόσμος τίποτα για μένα»
Θεοχάρης Ιωαννίδης για τις δηλώσεις του Καράβα που προκάλεσαν αντιδράσεις- «Δεν είχε ίχνος έπαρση»