H Μυρτώ Αλικάκη το... τερμάτισε! Μαγειρεύει ασιατική κουζίνα και μας δίνει συνταγή για νουντλς (vid)
Taste

H Μυρτώ Αλικάκη το... τερμάτισε! Μαγειρεύει ασιατική κουζίνα και μας δίνει συνταγή για νουντλς (vid)

Αν υπάρχει ένας καλλιτέχνης που περνάει εποικοδομητικά και πολύ δημιουργικά τον χρόνο του στο σπίτι λόγω καραντίνας κορονοϊού αυτή είναι σίγουρα η Μυρτώ Αλικάκη η οποία τώρα είπε να ασχοληθεί με την ασιατική κουζίνα... 

Η ηθοποιός φαίνεται πως έχει διαπιστώσει -μαζί της και εμείς- πως έχει ταλέντο και στην κουζίνα και κάνει διάφορες δοκιμές που ευτυχώς για τα παιδιά της, πετυχαίνουν πάντα.

Έχοντας λατρεία για τη γυμναστική, η Μυρτώ Αλικάκη έχει ήδη αποκτήσει πολλούς followers που την εμπιστεύονται σε ό,τι αφορά τις συνταγές της.

Σήμερα που είναι Κυριακή είπε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ετοίμασε noodles με λαχανικά και θαλασσινά.

Και φυσικά μας έδειξε βήμα-βήμα πώς να το κάνουμε και εμείς.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών και του βίντεο που ανάρτησε τις εξής οδηγίες:

«Νουντλς με αυγό, θαλασσινά και λαχανικά ❤️ Θα χρειαστείτε ένα κρεμμύδι κομμένο, μία σκελίδα σκόρδο , μισό πράσο κομμένο, ένα καρότο κομμένο σε μπάρες, Πιπεριά Φλωρίνης, καυτερή πράσινη Πιπεριά, δύο αυγά, Σως Τεριγιακι, μια συσκευασία mix θαλασσινών και ένα πακέτο noodles ❤️ Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνετε λίγο λάδι, και σπάτε τα δύο αυγά. Χρησιμοποιείτε μία ξύλινη σπάτουλα για να τα σπάτε σιγά-σιγά μέχρι να ψηθούν.

Τα βγάζετε και τα αφήνετε σε ένα Μπολ. Βάζετε ξανά λίγο λάδι στο τηγάνι, και ρίχνετε τα λαχανικά μέχρι και αυτά να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Είναι σημαντικό να τα κάνετε σε δυνατή φωτιά, για να παραμείνουν λίγο Τραγανά.

Τα βάζετε και αυτά στο Μπολ μαζί με το αυγό. Προσθέτετε λίγο λάδι στο τηγάνι σας και ρίχνετε τα θαλασσινά τα οποία είναι καλό να έχετε αποψύξει για να μην έχουν πολύ νερό. Τα αφήνετε να ψηθούν μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Όταν είναι έτοιμα ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και το αυγό. Βάζετε λίγο αλάτι, και ραντίζετε με την σάλτσα Τεριγιάκι ! Ρίχνετε μέσα τα νουντλς, τα οποία πρέπει να έχετε ήδη βράσει, τους ρίχνετε λίγο λαδάκι, και λίγη Τεριγιάκι και ανακατεύετε καλά!».

Δείτε το βίντεο με τα υλικά και πώς τα έκοψε για να τα μαγειρέψει.

https://www.instagram.com/p/B-UuqyOpsgq
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved