Γιαούρτι με καρότο και μήλο! Μία λαχταριστή συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη
Χρειάζονται μόνο πέντε λεπτά προετοιμασίας για ένα λαχταριστό σνακ που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
- Κόβουμε τα καρότα σε κομμάτια και τα βάζουμε στο μλπέντερ μαζί με το γιαούρτι, τον κουρκουμά, το τζίντζερ, το αλάτι και το ξίδι.
- Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να διαλυθούν τα καρότα και να έχουμε ένα πορτοκαλί ομοιόμορφο μείγμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
- Καθαρίζουμε το μήλο από τη φλούδα και τα σπόρια. Το κόβουμε σε κυβάκια 0,5 εκ., τα προσθέτουμε στο μπολ με το γιαούρτι, και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με μήλο κομμένο σε φέτες και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ