Γρανίτα καρπούζι διά χειρός Άκη Πετρετζίκη
Κάνει πολύ ζέστη! Τι καλύτερο από το να απολαύσεις μια γρανίτα!
Αν μάλιστα η συνταγή είναι του Άκη Πετρετζίκη, ακόμα καλύτερα!
Υλικά:
- 150 γρ. νερό
- 150 γρ. ζάχαρη καστανή
- 800 γρ. καρπούζι, καθαρισμένο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- φέτες καρπούζι, για το σερβίρισμα
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ