Χοιρινό κότσι στη χύτρα ταχύτητας από τον Άκη Πετρετζίκη!
Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει για εμάς ένα ξεχωριστό πιάτο που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τη συνταγή και θα απολαύσετε μέσα σε λίγη ώρα ένα υπέροχο γεύμα...
Συστατικά
Για το κότσι
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κιλά κότσι, χωρίς δέρμα
- αλάτι
- πιπέρι
- 100 γρ. κρασί λευκό
- 500 γρ. νερό
- 1 κύβο κότας
- 25 γρ. κορν φλάουρ
- 2 κ.σ. μουστάρδα
Για τη γαρνιτούρα
- 1 κρεμμύδι
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κιλό ρεβίθια, βρασμένα
- 1 κ.γ. κύμινο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- μαϊντανό
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ