Survivor: Καλίδης: Οι πρώην συμπαίκτες του πεινάνε αλλά εκείνος φτιάχνει λαχταριστό cheesecake!
Taste

Survivor: Καλίδης: Οι πρώην συμπαίκτες του πεινάνε αλλά εκείνος φτιάχνει λαχταριστό cheesecake!

Survivor: Βήμα βήμα τη συνταγή για το πιο λαχταριστό σπιτικό cheesecake έδωσε μέσα από τα social media ο Πάνος Καλίδης, την ίδια ώρα που οι πρώην συμπαίκτες του, Κόκκινοι και Μπλε πεινάνε στις καλύβες τους στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως μετά την... περιπέτεια επιβίωσης στον μακρινό Άγιο Δομίνικο αλλά και την τόσο μεγάλη περίοδο περιοριστικών μέτρων μέσα στο σπίτι λόγω πανδημίας, έχει ανακαλύψει μία άλλη μεγάλη αγάπη του που δεν είναι άλλη από την κουζίνα.

Μετά το πολύ επιτυχημένο του φακόρυζο που έχει κάνει... πάταγο σε Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο, ο Πάνος Καλίδης φαίνεται πως θέλει να ανακαλύψει τις δυνατότητές του και στο χώρο του γλυκού, δημιουργώντας ένα απίθανο και πραγματικά λαχταριστό cheesecake.

Ο τραγουδιστής, πιστός στην αρχή πολλών που δημιουργούν στην κουζίνα, ότι η καλή πρώτη ύλη είναι αυτή που παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία μιας συνταγής όπως βέβαια και το μεράκι με το οποίο θα δημιουργήσεις κάτι, έχει πάντα τα παραπάνω 'συστατικά' για να μαγειρέψει.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και στο οποίο δείχνει βήμα προς βήμα κάθε σημείο της συνταγής, ο Πάνος Καλίδης κάνει πολλές παραλλαγές στη βασική συνταγή, προσδίδοντας τη δική του πινελιά στο δημοφιλές γλυκό που σίγουρα στο σπίτι του απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.

Όσο για τους πρώην συμπαίκτες του που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί να... πεινούν, μάλλον ο Πάνος Καλίδης κάνει πρόβες μέχρι να επιστρέψουν όλοι στην Ελλάδα και να τούς κάνει το τέλειο τραπέζι με τις υπέροχες συνταγές του.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα προς βήμα τη συνταγή του τραγουδιστή για cheesecake:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved