Ανοιχτή πίτα με κρέας από τον Άκη Πετρετζίκη
Ανοιχτή πίτα με κρέας από τον Άκη Πετρετζίκη. Φτιάξτε μοσχαράκι κοκκινιστό, απλώστε σε φύλλο κουρού και σερβίρετε με πατάτες τηγανητές!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε, είναι:
Για τη γέμιση
8-10 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
αλάτι
πιπέρι
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
2 κρεμμύδια
3 καρότα
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
150 γρ. κρασί κόκκινο
100 γρ. ζωμό, βοδινού
3 φύλλα δάφνης
Για τη σύνθεση
320 γρ. ζύμη κουρού
50 γρ. φέτα, τριμμένη
300 γρ. πατάτες τηγανητές
150 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ