Φωλιές τορτίγιας με ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Φωλιές τορτίγιας με ομελέτα από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
8 αβγά, μεσαία
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
50 γρ. κέτσαπ
6 τορτίγιες, μικρές
50 γρ. ελιές, σε ροδέλες
100 γρ. φέτα
Για το σερβίρισμα
κέτσαπ
ρίγανη
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
Σπάμε σε ένα μπολ τα αβγά, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, το μπέικιν πάουντερ, την κέτσαπ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός να διαλυθεί το μπέικιν πάουντερ. Αφήνουμε στην άκρη.
Διαβάστε όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ