Κοντοσούβλι από τον Άκη Πετρετζίκη!
Λαχταριστό και ό,τι πρέπει για το ψήσιμο της μέρας της Λαμπρής μαζί με τον οβελία!
1.300 γρ. πανσέτα
5 κιλά χοιρινό, λαιμό
70 γρ. αλάτι
6 γρ. πιπέρι
1 κ.γ. μπούκοβο
3 κ.σ. κόλιανδρο, σε σπόρους
2 κ.σ. πάπρικα, γλυκιά
2 κ.σ. θυμάρι
3 κλ. δεντρολίβανο
3 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή
2 κ.σ. κοφτές μέλι
Για τη σύνθεση
3-4 κλ. δεντρολίβανο
4-5 κλ. θυμάρι
300 γρ. βούτυρο
5 σκ. σκόρδο
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ