Νατάσα Θεοδωρίδου: Με casual look στους δρόμους της πόλης λίγο πριν την πρεμιέρα της στο ΝΟΧ
Σε χαλαρή διάθεση και με ανανεωμένη εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο κέντρο της Αθήνας, λίγες μόλις ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της στο NOX, όπου θα συναντηθεί επί σκηνής με τη Δέσποινα Βανδή.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε ένα άνετο και ανεπιτήδευτο σύνολο για τη βόλτα της, αποδεικνύοντας πως το στιλ δεν χρειάζεται υπερβολές.
Το viral βίντεο της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια της Νατάσας Θεοδωρίδου
Γκρι τζιν παντελόνι, ένα απλό T-shirt και χαμηλές μπότες αποτέλεσαν τις επιλογές της, σε μια εμφάνιση που συνδύαζε την άνεση με τη διαχρονική κομψότητα.

Ευδιάθετη και ιδιαίτερα ανανεωμένη, η Νατάσα Θεοδωρίδου απόλαυσε τη βόλτα της στους δρόμους της πρωτεύουσας, έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Άλλωστε, η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα της μουσική συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή έχει ήδη ξεκινήσει!
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Νατάσα Θεοδωρίδου
Γενέθλια για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές από την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα
Νατάσα Θεοδωρίδου και Δέσποινα Βανδή: Πυρετώδεις πρόβες και μια ξεχωριστή αφιέρωση για το NOX Athens
Νατάσα Θεοδωρίδου-Δέσποινα Βανδή: Πρεμιέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου