Δροσερό λευκό γλύκισμα του καλοκαιριού με τις πιο αφράτες μαρέγκες
Ένα εύκολο καλοκαιρινό γλυκό ψυγείου.
Την μαρέγκα την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, και όχι άδικα!
Η μαρέγκα είναι βασικό συστατικό της ζαχαροπλαστικής, αλλά και της μαγειρικής. Χρησιμοποιείται τόσο ωμή, όσο και σε ψητή μορφή, αναλόγως το γλύκισμα και την επιθυμητή υφή του: στην ωμή του μορφή χρησιμοποιείται ευρέως για τη διακόσμηση κέικ και ταρτών (τούρτα βανίλια, λεμονόπιτα), ενώ οι ψητές μαρέγκες αποτελούν παραδοσιακό γλύκισμα κεράσματος σε γάμους.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ