Elif: Η Μελέκ μένει άναυδη όταν ακούει ότι ο Μελίχ είναι ερωτευμένος μαζί της
Taste

Elif: Η Μελέκ μένει άναυδη όταν ακούει ότι ο Μελίχ είναι ερωτευμένος μαζί της

Τι θα δούμε σήμερα, 23 Αυγούστου, στην καθημερινή σειρά του Star, Elf

Στο νέο επεισόδιο, ο Μαχίρ συνομιλεί με τη δικηγόρο Φικρέτ στο γραφείο της. Η γραμματέας τους ακούει και ενημερώνει την Κιγιμέτ. Αργότερα η Κιγιμέτ συναντά τον γιο της.

Η Κιγιμέτ αισθάνεται άβολα λόγω της συμπεριφοράς του γιου της. Στη φυλακή η Μελέκ έχει χαθεί στις σκέψεις, αλλά είναι ήρεμη. Πριν κοιμηθούν, η Γκαρίς βομβαρδίζει τη Μελέκ με ερωτήσεις για τον Μαχίρ.

Η Γκαρίς λέει ότι ο Μαχίρ είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ μένει άναυδη όταν τα ακούει όλα αυτά από κάποιον άλλον. Όμως, ταυτόχρονα ενθουσιάζεται. Ο Σαφάκ ρωτάει τη μητέρα του που είναι η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν και η Λεμάν βρίσκει ευκαιρία να τους προσβάλλει.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει τον Εμιρχάν στον ψυχολόγο καθώς ο μικρός νιώθει ένοχος για ό,τι συνέβη στον Σαφάκ και δεν μπορεί να πει λέξη. Στο δρόμο συναντούν τον Τουφάν και ο Εμιρχάν τον κοιτάζει με φόβο. Η Φικρέτ έχει μια απρόοπτα περίεργη συνάντηση με την Κιγιμέτ όταν εισβάλει στο αυτοκίνητό της. Η Κιγιμέτ προκαλεί τη Φικρέτ και εκείνη θυμώνει και αποκαλύπτει την εμπλοκή του Μαχίρ…

Στο προηγούμενο είδαμε:

Ο Κερέμ είναι απογοητευμένος και λέει στη Χουμεϊρά τι του είπε η Ασλί. Παρόλο που αρχίζει να ανησυχεί για αυτόν, η Χουμεϊρά προσπαθεί να του δώσει ελπίδα. Ακόμη και όταν ο Κερέμ της λέει ότι η Ασλί τον διέγραψε, η Χουμεϊρά του κρατά το χέρι και του λέει μια καλή κουβέντα. Από την άλλη, ο Λεβέντ, της έχει μια έκπληξη. Η Χουμεϊρά νιώθει σαν να ζει σε ένα όνειρο και βρίσκεται στα σύννεφα ενώ ο αγαπημένος της δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Ο Μαχίρ πηγαίνει να δει τη Μελέκ, παρόλο που δεν είναι μέρα επισκεπτηρίου. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Αναρωτιέται τον λόγο που ήρθε και τον ρωτάει αλλά δεν της λέει την αλήθεια. Πράγματι, ο Μαχίρ έχει έρθει να τη δει για τελευταία φορά και να την αποχαιρετήσει, αλλά φυσικά

δεν το λέει ανοιχτά. Όταν τελειώνει η ώρα της επίσκεψης, ο Μαχίρ της λέει ότι θα βγει σύντομα από τη φυλακή και την αγκαλιάζει. Φυσικά, η Μελέκ δεν βγάζει νόημα από τη συμπεριφορά του ενώ ο Μαχίρ κοιτάζει τα μάτια της για τελευταία φορά. Από την άλλη πλευρά, η Κιγιμέτ καλεί τον Μαχίρ επίμονα αλλά δεν καταφέρνει να το μιλήσει μαζί του. Ο Μαχίρ βλέπει την κλήση της μητέρας του ενώ βρίσκεται στην πόρτα του γραφείου της δικηγόρου Φικρέτ. Η μεγάλη μέρα έρχεται επιτέλους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved