Χωνάκια παρμεζάνας με ταρτάρ σολομού
Χωνάκια παρμεζάνας με ταρτάρ σολομού από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
Για τα χωνάκια παρμεζάνας
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
Για το ταρτάρ σολομού
150 γρ. σολομό, φιλέτο, χωρίς δέρμα
1 κ.σ. σχοινόπρασο
1/4 κρεμμύδι
1/2 αβοκάντο, ώριμο
χυμό λάιμ, από 2 λάιμ
ξύσμα λάιμ, από 2 λάιμ
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
άνηθο
μπρικ
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ