Λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Η ιδανική εκδοχή για να μαγειρέψεις το ψάρι σου είναι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού. Συνόδεψε το λαβράκι με baby πατάτες και λαχανικά.
Ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη σούπερ συνταγή του για λαβράκι στον φούρνο με σάλτσα λεμονιού και θα ξετρελαθούν όλοι στο σπίτι.
Συστατικά
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 250 γρ. πατάτες baby
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κολοκυθάκι, μεγάλο
- 1 καρότο
- 1 σκ. σκόρδο
- 800 γρ. λαβράκι
- 2 κλ. δεντρολίβανο
Δες βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ