Κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κορμός σοκολάτας με πασχαλινά κουλουράκια από τον Άκη Πετρετζίκη
Για τη συνταγή θα χρειαστείς
110 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
30 γρ. καρυδόψιχα
70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. κακάο
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 κ.γ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα
πασχαλινά κουλουράκια, σπασμένα
Βάζουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και την καρυδόψιχα, τα σπάμε με τα χέρια μας, και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, και ανακατεύουμε ελαφρά με μια κουτάλα.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με την κουτάλα ή με τα χέρια μας.
Δες όλη τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ