Ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο από τον Άκη Πετρετζίκη - Light cheesecakes με μαρμελάδα ροδάκινο
Αυτά τα light ατομικά cheesecakes με βάση από μπισκότο ολικής άλεσης, γέμιση από κρέμα γιαουρτιού και επικάλυψη από σπιτική μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη, είναι το πιο εύκολο και ελαφρύ καλοκαιρινό επιδόρπιο!
Για τη μαρμελάδα ροδάκινο
- 200 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα
- 50 γρ. μέλι
- 25 γρ. σπόρους τσία
- 1/8 κ.γ. πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
Για την κρέμα
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2%
- 100 γρ. τυρί κρέμα light
- 50 γρ. μέλι
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ