Παίκτρια του πρώτου Survivor σε ερωτικές διακοπές με τον αγαπημένο της στην εξωτική Ταϊλάνδη
Travel

Παίκτρια του πρώτου Survivor σε ερωτικές διακοπές με τον αγαπημένο της στην εξωτική Ταϊλάνδη

Ένα ταξίδι µακρινό µόνο για δύο σχεδίαζαν για αρκετό καιρό η Ειρήνη Κολιδά και ο Χρήστος Μποφίλιος.

Η personal trainer και παίκτρια του περσινού «Survivor» και ο πρωταθλητής και προπονητής κολύµβησης ταξίδεψαν πρόσφατα στην Ταϊλάνδη. Στις 21 Αυγούστου, σύμφωνα με τη Realnews, το ζευγάρι προσγειώθηκε στο νησί Κο Πα Νγκαν και χάρηκε τον έρωτά του απολαµβάνοντας τη φυσική οµορφιά στον εξωτικό αυτό παράδεισο του νότιου ηµισφαιρίου.

Ηλιοκαµένοι και πολύ ευτυχισµένοι, δεν δίστασαν να ποζάρουν ο ένας στον άλλο µε φόντο τις λευκές αµµουδιές µε τα σµαραγδένια νερά και τους φοίνικες. Μάλιστα, αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Ειρήνη και ο Χρήστος ανέβασαν κοινή φωτογραφία τους στα social media και µάλιστα χιουµοριστική, αφού η Ειρήνη έχει γράψει πάνω στην άµµο στα αγγλικά τη λέξη «βοήθεια» και ο Χρήστος τη σέρνει πάνω στην αµµουδιά τραβώντας την από το πόδι.

Για µια ολόκληρη εβδοµάδα έζησαν τον έρωτά τους στον επίγειο παράδεισο του Secret Beach Koh Phangan. Οι δύο αθλητές είναι ζευγάρι από τις αρχές του έτους, όµως τόσο η Ειρήνη όσο και ο Χρήστος ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους µακριά από τα media και προσπαθούσαν να αποφεύγουν τα φώτα της δηµοσιότητας στις κοινές εµφανίσεις τους. Φαίνεται, όµως, ότι όσο η αγάπη τους µεγαλώνει, τόσο µειώνεται το κρυφτό που έπαιζαν µε τους φωτογράφους.

Στα τέλη του Ιουνίου είχαν πραγµατοποιήσει την πρώτη τους δηµόσια εµφάνιση στα Mad Video Music Awards 2018. Και ενώ µέχρι τότε η Ειρήνη, όποτε τη ρωτούσαν, απαντούσε ότι «δεν µου αρέσει να συζητάω για τα προσωπικά µου. Είµαι πάρα πολύ καλά. Είµαι ευτυχισµένη! Είµαι πιο ήρεµη απ’ όσο ήµουν. Είµαστε λίγο καιρό µαζί», ο Χρήστος είχε δηλώσει: «Νιώθω απλώς ευτυχισµένος».

Το ζευγάρι αναµένεται να επιστρέψει τις επόµενες µέρες για να επανέλθει στην καθηµερινότητά του, η οποία θα έχει πολλές προπονήσεις, αφού και οι δύο θα συµµετάσχουν στο Spetses mini Marathon που θα διεξαχθεί στις Σπέτσες από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved