Αντώνης Βλοντάκης-Κορίνα Στεργιάδου: Απόδραση στο Παρίσι με τα παιδιά τους! (pics)
Travel

Αντώνης Βλοντάκης-Κορίνα Στεργιάδου: Απόδραση στο Παρίσι με τα παιδιά τους! (pics)

Φορτωμένο είναι εδώ και καιρό το πρόγραμμα του πολυπράγμονα Αντώνη Βλοντάκη, αλλά, παρά τον… τρελό μαραθώνιό του, κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε στην υπέροχη οικογένεια που έχει φτιάξει με την καλλονή Κορίνα Στεργιάδου και να «αποδράσουν» μέσα στις γιορτές στο Παρίσι, όπου έμειναν περίπου μία εβδομάδα. 

Ο Αντώνης, σε ένα μικρό break που είχε από τις προπονήσεις που κάνει στην ομάδα πόλο του ΑΝΟΓ (Αθλητικός Ναυτικός Ομιλος Γλυφάδας) και τα εντατικότατα γυρίσματά του στην άκρως επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου κρατά έναν βασικότατο ρόλο, «το έσκασε» με την πάντα γοητευτική Κορίνα του (σ.σ.: η Στεργιάδου υπήρξε κορυφαίο μοντέλο -αποσπώντας τον τίτλο Playmate 1998- και αποφάσισε να ρίξει το βάρος στην οικογένειά της και τα τρία υπέροχα παιδιά τους).

Η Μαλένα, η Ηλέκτρα και ο Σπυρίδων πηγαίνουν σε ελληνογαλλικό σχολείο, τη Λεόντειο, κι έτσι ο Αντώνης και η Κορίνα ήθελαν να τους «δωρίσουν» ένα ταξίδι στη χώρα της οποίας τη γλώσσα μαθαίνουν. Στις έξι ημέρες που έμειναν εκεί επισκέφτηκαν το Μουσείο του Λούβρου και την Disneyland, ενώ ξεναγήθηκαν στις ομορφιές της πόλης και στα υπέροχα καφέ και εστιατόριά της, αψηφώντας το κρύο, που ήταν τσουχτερό. Ηταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι πήγε στο πανέμορφο Παρίσι και έλαμπε από χαρά που είχε πλάι του τα τρία πανέμορφα παιδιά του. Ηθελαν από καιρό να το «σκάσουν» από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά τους και στην Πόλη του Φωτός κατάφεραν να πάρουν τις ανάσες τους, να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, για να επιστρέψουν στη συνέχεια στα καθήκοντά τους.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο... τίτλος στο ταξίδι τους θα μπορούσε να είναι «Ευτυχισμένοι μαζί». Οι κόρες του ζευγαριού έχουν μεγαλώσει και είναι δύο πολύ όμορφα κορίτσια, ενώ ο μικρός τους, που ασχολείται πολύ δυναμικά και με την κολύμβηση και με το πόλο, στο πέρασμα του χρόνου γίνεται ίδιος ο μπαμπάς του! Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου γνωρίστηκαν το 2001 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά, με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον ερχομό της Μαλένας τους, της Ηλέκτρας τους και του Σπυρίδωνά τους.

Ασος του πόλο εκείνος και καλλονή του μόντελινγκ εκείνη, έμελλε να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα, που πλέον είναι... 18 καρατίων. Είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι και η προτεραιότητά τους είναι η υπέροχη οικογένεια που έφτιαξαν. Ο Αντώνης «μοιράζεται» ανάμεσα στον ρόλο του προπονητή του ΑΝΟΓ στη Γλυφάδα και σε αυτόν του πρωταγωνιστή της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», που λόγω της επιτυχίας που γνωρίζει πήρε «πράσινο φως» και για του χρόνου, ενώ η Κορίνα έχει αποτραβηχτεί από θέση από το μόντελινγκ για να φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οικογένειά τους, έχοντας πάντα τη βοήθεια του Αντώνη, όταν εκείνος έχει τον απαραίτητο χρόνο.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved