Καλημέρης-Σαλαγκούδη: Μαζί στον γάμο της αδελφής του στο Ναύπλιο! (φωτό)
Travel

Καλημέρης-Σαλαγκούδη: Μαζί στον γάμο της αδελφής του στο Ναύπλιο! (φωτό)

Η δηµοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τζώννυ Καλημέρης είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Το προηγούµενο Σαββατοκύριακο οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάμο της αδερφής του συµβούλου του ΑΝΤ1, Αννίτας, που έγινε στο Ναύπλιο.

Η Αννίτα Καληµέρη, η οποία είναι ζωγράφος και επιµελείται τον σχεδιασµό του interior design στον όµιλο ξενοδοχείων «Yes Hotels», παντρεύτηκε την περασµένη Κυριακή το µεσηµέρι τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον γνωστό δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαδιαµάντη. Σε ένα καταπληκτικό σκηνικό µε φόντο το µαγικό Ναύπλιο, το ζευγάρι σε αυτή την ευτυχισµένη ηµέρα της ζωής του είχε κοντά του φίλους και συγγενείς.
Η Ανθή έχει εξαιρετικές σχέσεις µε την αδερφή του αγαπηµένου της και δεν θα µπορούσε να λείπει από το πλευρό του σε µία τόσο σηµαντική ηµέρα. Το ερωτευµένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Ναύπλιο από την Παρασκευή το βράδυ, ώστε να βρίσκεται κοντά στους µελλόνυµφους και είχε την ευκαιρία να χαρεί ένα µαγικό Σαββατοκύριακο, συνδυάζοντας κάποιες βόλτες και εξόδους για φαγητό.
Την ηµέρα του γάµου τα βλέµµατα ήταν στραµµένα πάνω τους, ενώ έλαµπαν από ευτυχία καµαρώνοντας τα δύο πολύ αγαπηµένα τους πρόσωπα που ενώθηκαν µε τα ιερά δεσµά του γάµου. Μετά το µυστήριο ακολούθησε γαµήλιο γεύµα σε γνωστό εστιατόριο που φηµίζεται για το ψάρι του, µε τον Τζώννη Καληµέρη να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός απέναντι στην Ανθή. Το ζευγάρι µε «γεµάτες» τις µπαταρίες του επέστρεψε στις καθηµερινές του δραστηριότητες την Κυριακή το απόγευµα. Η καθηµερινότητά τους στην Αθήνα δεν τους επιτρέπει να περνούν πολύ χρόνο µαζί. Πάντα, όµως, φροντίζουν να έχουν ποιοτικές και ουσιαστικές στιγµές. Έχει βρει ο ένας στον άλλος το άλλο του µισό. Είναι σχεδόν έναν χρόνο µαζί και µοιράζονται µια ουσιαστική σχέση σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved