Καζάκος-Μαρτζούκου: Ρομαντικό ταξιδι στην Κέρκυρα (photos)
Travel

Καζάκος-Μαρτζούκου: Ρομαντικό ταξιδι στην Κέρκυρα (photos)

Στην Κέρκυρα ο Κωνσταντίνος Καζάκος με την πανέμορφη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου απόλαυσαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από την Αθήνα.

Ο γιος της αξέχαστης Τζένης Καρέζη συμμετείχε όλο το καλοκαίρι στα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που θα προβληθεί από το Open και έτσι δεν είχε πολύ χρόνο για να τον αφιερώσει στην προσωπική του ξεκούραση αλλά και στην οικογένειά του. Τη σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου και τον γιο τους Ιάσονα που είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Τον γνωστό ηθοποιό με την οικογένειά του υποδέχτηκε στο νησί των Φαιάκων ο διευθυντής του ξενοδοχείου όπου κατέλυσε το ζευγάρι, ο Σπύρος Ιωαννίδης με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια.

Ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα ενθουσιάστηκαν με τις φετινές καινοτομίες του ξενοδοχείου που αφορούν τόσο το mixology Infusion Identity, το νέο menu a la carte το οποίο υπογράφει ο δυναμικός Executive Chef Αρίστος Μέγκουλας, αλλά και τους νέους ολάνθιστους κήπους του ξενοδοχείου τους οποίους περπάτησαν και απόλαυσαν.

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες κλείνει τα 10 χρόνια γάμου και φαίνεται ότι έχει βρει τη «χρυσή» συνταγή και διατηρεί αναλλοίωτο τον έρωτα μέσα στο χρόνο έχοντας πάντα διακριτική στάση απέναντι στη δημοσιότητα σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από αυτή τη σύντομη απόδρασή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved