Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδι ζωής σε έναν επίγειο παράδεισο, στη Τζαμάικα! Απίθανες φωτό!
Travel

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδι ζωής σε έναν επίγειο παράδεισο, στη Τζαμάικα! Απίθανες φωτό!

Σε έναν επίγειο παράδεισο, μακριά από όλους και όλα βρίσκεται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία βρίσκεται εν μέσω ενός ταξιδιού ζωής! 

Η όμορφη παρουσιάστρια αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Style me up το οποίο συνεχίζει να προβάλλεται στην τηλεόραση κάθε μεσημέρι, έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αφού απόλαυσε όμορφες στιγμές με φίλους στο Μπέβερλι Χιλς και έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την εξωτική Χαβάη όπου και γιόρτασε τα γενέθλιά της, έφυγε με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Ούτε εκεί όμως έμεινε πολύ. Συνάντησε και εκεί καλούς φίλους και μάλιστα είχε και συνάντηση με την Brooke Shields. Όμως, σειρά είχε ένας από τους ωραιότερους προορισμούς της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Τζαμάικα η οποία πράγματι αποτελεί αγαπημένο προορισμό των τουριστών.

Η Τζαμάικα φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές της και αυτές έσπευσε να δει από κοντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και βέβαια, με τέτοια ομορφιά γύρω της δεν θα μπορούσε παρά να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους υπέροχα τοπία και όμορφα στιγμιότυπα.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες από μία από τις πιο φημισμένες παραλίες της Τζαμάικας, όπου το πράσινο και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά είχαν τον πρώτο λόγο.

Μαγεμένη και η ίδια από τα όσα είδε από κοντά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό ήρεμη, ευτυχισμένη και κυρίως απαλλαγμένη από κάθε σκοτούρα και άγχος.
Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved