Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Περνάει τέλεια στη Νέα Υόρκη! Συνάντησε μέχρι και την Brooke Shields!
Hollywood

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Περνάει τέλεια στη Νέα Υόρκη! Συνάντησε μέχρι και την Brooke Shields!

Ταξίδι γεμάτο εμπειρίες είναι αυτό που βιώνει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία μετά το τέλος των γυρισμάτων του Style me up που παρουσιάζει, αναχώρησε για Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αφού ξεκουράστηκε, απόλαυσε στη Χαβάη τις βουτιές της γιορτάζοντας μάλιστα εκεί τα γενέθλιά της, εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου και συνάντησε καλούς φίλους.

Όπως τον Πάνο Παπανδριανό, έναν από τους διασημότερους hairstylist στην Αμερικανική Μεγαλούπολη αλλά και το Λονδίνο. Μάλιστα, στη συνάντησή τους είχε τη χαρά και την τύχη να συναντήσει και την Brooke Shields.

H διάσημη ηθοποιός η οποία παρά τα 56 της χρόνια είναι μία κούκλα, προφανώς εμπιστεύεται τα χέρια του έμπειρου πλέον Έλληνα hairstylist και κάπως έτσι έγινε η γνωριμία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα οι δύο κυρίες μαζί με τον Παπανδριανό πόζαραν για στον φωτογραφικό φακό και η Ηλιάνα ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όσο για τον Πάνο Παπανδριανό για όσους δεν τον γνωρίζουν, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησε την καριέρα του στα σαλόνια ομορφιάς μέχρι που ασχολήθηκε με τον κόσμο της διαφήμισης, το θέατρο, τον κινηματογράφο για να καταλήξει τελικά στον κόσμο της μόδας. Ανάμεσα στις δουλειές που έχει με καμάρι να επιδεικνύει είναι οι συνεργασίες του με τις Vogue Ιταλίας, Ρωσίας, Βρετανίας, Ιαπωνίας, Αυστραλίας, Τουρκίας και Ισπανίας αλλά και με πολλά άλλα κορυφαία περιοδικά μόδας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved