Δημήτρης Μοθωναίος: Η «σχέση» με την Παπαγεωργίου και η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: Η «σχέση» με την Παπαγεωργίου και η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Ο Δημήτρης Μοθωναίος έκανε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή, Mega Καλημέρα και μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε σε μικρή ηλικία.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με την στην υποκριτική, στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αρχικά ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη και έδωσα κι εγώ. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν είπα ότι αφήνω την Νομική για την υποκριτική, γιατί είχε προσπαθήσει και ο ίδιος να ασχοληθεί με το θέατρο. Η μητέρα μου στην αρχή όχι ιδιαίτερα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πιο είναι το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εκείνον και απάντησε πως: «Για εμένα γράφτηκε ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Σχετικά με την εξομολόγηση για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποια τραύματα (σεξουαλική κακοποίηση) δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει “πω πω Θεέ μου τι έκανα” μετά από μια συνέντευξη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved