Δημήτρης Μοθωνάιος: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με το απόλυτο street style look!
Gossip Cam

Δημήτρης Μοθωνάιος: Χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, με το απόλυτο street style look!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε τον Δημήτρη Μοθωναίο σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, να κάνει τις βόλτες του και "πραγματικά" θαυμάσαμε το στυλ του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο και τον ακολουθεί σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα, είτε στην τηλεόραση, το θέατρο ή τον κινηματογράφο.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, με ιδιαίτερο στυλ και μάλιστα για αυτόν τον λόγο τον αγαπάμε. Ο ίδιος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή απογευματινή σειρά του ΑΝΤ1 "Ήλιος". Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως μετά την συγκινητική του εξομολόγηση στην εκπομπή "Το Πρωινό", για το θέμα της σεξουαλικής κακοποίησης, που υπέστη ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία, ο κόσμος νιώθει ακόμα πιο κοντά του, καθώς εκτίμησε το θάρρος του, για αυτήν του την εξομολόγηση, μιας και ήταν ένα ιδιαίτερο θέμα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον αποθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας να κάνει τις βόλτες του και να μας εντυπωσιάζει με το στυλ του, μιας και ο ίδιος κατάφερε να δημιουργήσει ένα street style look, το οποίο ήταν αξιοζήλευτο. Ο ηθοποιός επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, το οποίο και είχε σετάρει με ένα λευκό tshirt και ένα oversized μαύρο μπουφάν, ενώ το αξεσουάρ, που ... έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το λευκό του καπέλο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Μοθωναίος: «Ο Στέφανος χειραγωγεί την Αθηνά μέσα από τη φυλακή»

Δημήτρης Μοθωναίος: Δεν μοιραζόμασταν πολλές στιγμές, αυτή είναι από τις πιο έντονες αναμνήσεις μου

Μοθωναίος για Φιλιππίδη-Λιγνάδη: «Αυτό που με ξαφνιάζει είναι οι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved