Η Ηλιάνα γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη, ποζάροντας με ροζ μπικίνι και... σκάσαμε από ζήλια!
Showbiz

Η Ηλιάνα γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Χαβάη, ποζάροντας με ροζ μπικίνι και... σκάσαμε από ζήλια!

Φωτιές... έβαλε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις φωτογραφίες που ανέβασε από τον εορτασμό των 34ων γενεθλίων της στη Χαβάη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο εδώ και μερικές εβδομάδες έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και βρίσκεται στα παλιά... γνώριμα λημέρια της, μιας και στις Ηνωμένες Πολιτείες δούλευε για αρκετά χρόνια στο παρελθόν.

Είχε προετοιμάσει εδώ και καιρό αυτό το ταξίδι και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου συνάντησε φίλους της δείχνει να το διασκεδάζει.

Η Ηλιάνα ήθελε επίσης να γιορτάσει εκεί τα γενέθλιά της και μάλιστα οι φίλοι της είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να τής μείνουν αξέχαστα.

Όχι πως χρειάζονταν και πολλές ετοιμασίες αφού και μόνο ο προορισμός που είχε επιλέξει η εορτάζουσα ήταν... εγγύηση. Στη Χαβάη λοιπόν πέρασε τα γενέθλιά της η Ηλιάνα η οποία μάλιστα τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram.

Φόρεσε το ροζ μπικίνι της, ήπιε τα δροσιστικά κοκτέιλ της και έκανε τις βουτιές της.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη Χαβάη και προκάλεσε... χαμό στο Instagram τόσο με τις πόζες της με μαγιό όσο και με βραδινή της εμφάνιση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved