Παπαγεωργίου-Καγιά: Ποια κόντρα; Τα σχόλια στο Instagram που βάζουν τέλος στα σενάρια!
Showbiz

Παπαγεωργίου-Καγιά: Ποια κόντρα; Τα σχόλια στο Instagram που βάζουν τέλος στα σενάρια!

Η αλήθεια είναι πως η σχέση της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει περάσει από "40 κύμματα", με τις δυο τους να έχουν μιλήσει πολλές φορές με υπονοούμενα η μια για την άλλη. 

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στους πρώτους δυο κύκλους του GNTM και από τότε οι τηλεθεατές είχαν αντιληφθεί ότι οι σχέσεις τους ίσως δεν ήταν και οι καλύτερες.

Η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έχουν μιλήσει πολλές φορές με πικρία η μια για την άλλη, μιας και η σχέση τους, μετά και την λήξη του δεύτερου κύκλου του Greece's Next Top Model δεν ήταν και οι καλύτερες. Κάτι τέτοιο βέβαια φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν, μιας και παρατηρούμε ότι στις τελευταίες δημοσιεύσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά είχε σχολιάσει από κάτω, με το κατάλληλο emoji κάθε φορά.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Βίκυ Καγιά είχε παραδεχτεί πως με την Ηλιάνα είναι όλα καλά και οι φιλικές του σχέσεις έχουν αποκατσταθεί, καθώς μίλησαν στο τηλέφωνο, συζήτησαν και... τα βρήκαν. Όπως η ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έληξε η ωραία η παρεξήγηση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αληθινά τη συμπαθώ και αληθινά πιστεύω ότι με συμπαθεί κι αυτή. Οπότε, όλα καλά. Ήταν όντως μια παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε. Μακάρι να συνεργαστούμε πάλι στο μέλλον»

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχόλια της Βίκυς Καγιά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved