Showbiz

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί καν... Μέχρι στιγμής δεν θα ήθελα να γυρίσω»

Gossip-tv Team

Λίγο μετά τον τελικό του DWTS, η Βίκυ Καγιά και όλοι οι συντελεστές παραχώρησαν τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. 

Το αγαπημένο ριάλιτι χορού ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, με την Τζώρτζια Γεωργίου να κατακτά την πρώτη θέση και να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ήταν η πρώτη χρονιά που είδαμε την Βίκυ Καγιά στον ρόλο της παρουσιάστριας σε ένα διαφορετικό concept από το GNTM, όπου βρισκόταν για πολλά χρόνια και αδιαμφισβήτητα ήταν κάτι που της πήγαινε και πάρα πολύ. Η ίδια παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που το Dancing with the stars έφτασε στο τέλος του, αλλά και το ενδεχόμενο του να επιστρέψει και πάλι στην επόμενη σεζόν του GNTM.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγια: "Νιώθω πολύ χαρούμενη για τον τελικό του DWTS γιατί βλέπω ότι όλοι βελτιώθηκαν και αγάπησαν τον χορό μέσα από όλο αυτό. Όσον αφορά το κομμάτι του GNTM δεν το έχω σκεφτεί καν, θα πάμε μέχρι το τέλος του Μαϊου με το Shopping Star και μετά βλέπουμε. Μέχρι στιγμής δεν θα ήθελα να γυρίσω και το γεγονός ότι έφυγα ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και κάτι που είχα σκεφτεί αρκετά... Τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα κοιτούσα ποτέ, με ενδιαφέρει να περνάω καλά"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved