Αποκαλυπτική η Χριστοπούλου: Το τηλεφώνημα της Ηλιάνας στην Καγιά – «Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει»
Media

Αποκαλυπτική η Χριστοπούλου: Το τηλεφώνημα της Ηλιάνας στην Καγιά – «Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει»

Στο Πρωινό μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου, για το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», τις σχέσεις της Βίκυς Καγιά - Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει για την τελευταία. 

Θα επέστρεφε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο GNTM; Τι ανέφερε για τους influencers και αν θα αναλάμβανε ποτέ κάποιον;

Αρχικά τόνισε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βγήκε μαζί με τη Βίκυ Καγιά την πρώτη της τηλεοπτική σεζόν, δεν βγήκε μόνη της. Είχε τη Βίκυ δίπλα της και έμαθε και πάρα πολλά. Μιλάνε, βεβαίως ξέρω. Η σχέση τους πάει ομαλά. Η Ηλιάνα την πήρε τηλέφωνο».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχει τύχει να την δω. Αν την δω φυσικά θα της μιλήσω, δεν έχω να χωρίσω κάτι μαζί της. Εγώ όταν διαφωνώ το λέω, δεν χωρίζω κάτι. Εγώ δεν έχω να λύσω κάτι με κανέναν. Ό,τι ήταν να λύσω τα έχω λύσει, εκεί που ήταν να λυθούν. Από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο, όλα μια χαρά. Δεν είμαστε τηλεδικαστήριο, τράβηξε πάρα πολύ. Δεν έχει να κάνει με εμένα, είναι μια σχέση δύο άλλων ανθρώπων, δεν έχει να κάνει με εμένα καθόλου. Εγώ ό,τι ήταν να κάνω και να πω το είπα. Είδα πολύ λίγο DWTS. Η Βίκυ Καγιά μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει, είναι μια έμπειρη, πανέξυπνη, δημιουργική γυναίκα. Όπου και αν την βλέπω την θαυμάζω, είναι πάρα πολύ ταλαντούχα».

Όσον αφορά τα επόμενα τηλεοπτικά βήματα τόσο της Ηλιάνας όσο και τα δικά της, ανέφερε: «Βεβαίως και θα συνεχίσει τηλεοπτικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και έχω ήδη και πολλές προτάσεις για την Ηλιάνα. Δεν αφορούν ζωντανή εκπομπή ή εκπομπή μόδας, αλλά show. Δυο τρεις περιπτώσεις διαφορετικές. Θα μπορούσε να επιστρέψει και στο GNTM, γιατί όχι. Εμένα μου αρέσει το Ελλάδα έχεις Ταλέντοι».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Χριστοπούλου: Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν επαγγελματικά, αντιθέτως μου χρωστάνε

Καγιά: «Δεν έχουμε μιλήσει με την Ζενεβιέβ. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο»

Παπαγεωργίου: Με ανδρικό εσώρουχο και πολύ αποκαλυπτικό τοπ, φτιάχνει πρωινό στο Beverly Hills!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved