Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 5+1 outfits που χρησιμοποιεί και θα λατρέψεις
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: 5+1 outfits που χρησιμοποιεί και θα λατρέψεις

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στιλ και το αποδεικνύει κάθε στιγμή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το νεαρό μοντέλο, το οποίο έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM ως κριτής, μας είχε δείξει πολλές φορές το chic γούστο της και συνεχίζει να το κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο μετρά αρκετές χιλιάδες followers.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στυλ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Βρίσκεται πάντα ανάμεσα στις καλοντυμένες γυναίκες και σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Η ίδια προσπαθεί να ακολουθεί πιστά την μόδα, κάτι που φυσικά την βοηθάει και η δουλειά της. Πολλές φορές έχει πειραματιστεί με διάφορα look και outfits και ξέρει τι είναι αυτό που της ταιριάζει.

Το μυστικό της δεν είναι όμως, ούτε το ύψος ούτε τα κιλά της αλλά η αίσθηση κομψότητας συνδυασμένη με μία ανάλαφρη καθημερινή πνοή που δίνει στα outfits που δημιουργεί.

Η Ηλιάνα, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο λέοπαρ, τις πολυχρωμίες αλλά και στα αθλητικά look.

Έτσι λοιπόν κι εμείς, μαζέψαμε τις καλύτερες εμφανίσεις της και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery παρακάτω.

Outfits για όλες τις περιστάσεις. Με τις ιδέες τις Ηλιάνας Παπαγεωργίου μπορείς να ντυθείς είτε με casual ντύσιμο, είτε θέλετε να κάνετε πιο grande εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved