Το ξεχωριστό Πάσχα της Κατερίνας Καραβάτου με άρωμα... Γαλλίας! Μαγεμένη από το Παρίσι!
Travel

Το ξεχωριστό Πάσχα της Κατερίνας Καραβάτου με άρωμα... Γαλλίας! Μαγεμένη από το Παρίσι!

Ένα διαφορετικό Πάσχα από όλα τα προηγούμενα είναι σίγουρα το φετινό για την Κατερίνα Καραβάτου η οποία επέλεξε φέτος να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα από τον οποίο η ίδια η παρουσιάστρια μετράει μία πολύ μεγάλη απώλεια η οποία και της στοίχισε συναισθηματικά, αυτή της μητέρας της, η ίδια αποφάσισε να περάσει τελείως διαφορετικά από ό,τι παλιότερα τις Άγιες αυτές ημέρες.

Μετά και τον χωρισμό από τον Κρατερό Κατσούλη ο οποίος θα είχε τα παιδιά αυτές τις μέρες, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να φύγει για το Παρίσι προκειμένου να ξεχαστεί, να αλλάξει λίγο την καθημερινότητά της και να ζήσει μία δυνατή εμπειρία με άρωμα... Γαλλίας.

Έτσι, με την πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα -έχει βαφτίσει τον μικρό Αρίωνα- Έλενα Χριστοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου έφυγε για Παρίσι που δείχνει να την έχει μαγέψει!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε κάθε της βόλτα στην πόλη απαθανάτιζε όμορφες γωνιές της και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφικά στιγμιότυπα. Μικρά καφέ, υπέροχα κτίρια, ομορφιές της πόλης που δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε.

Απαλλαγμένη από κάθε έννοια επαγγελματική, η Κατερίνα Καραβάτου δείχνει να απολαμβάνει αυτή τη σύντομη απόδραση που προφανώς είχε απόλυτη ανάγκη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η όμορφη παρουσιάστρια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved