Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Το μαγικό ταξίδι τους με τα παιδιά στη Μαλαισία!
Travel

Αντώνης Σρόιτερ-Ιωάννα Μπούκη: Το μαγικό ταξίδι τους με τα παιδιά στη Μαλαισία!

Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες θέλησαν να κάνουν ο Αντώνης Σρόιτερ με τη σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες τους και σίγουρα οι εντυπώσεις τους ήταν μοναδικές. 

Τόσο μοναδικές που η σύζυγος του γνωστού newscaster θέλησε να ανεβάσει κάποια φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις μαγικές στιγμές που έζησαν στον όμορφο αυτό και άκρως εξωτικό προορισμό της Ασίας.

Η Μαλαισία άλλωστε είναι από τους τοπ τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως και ενδείκνυται για τα τέλη του χειμώνα και τις αρχές της Άνοιξης μιας και δεν κάνει πολλή ζέστη, ούτε έχει πολλές βροχές, όπως συνηθίζεται σε τέτοια εξωτικά μέρη.

Επίσης, η Μαλαισία συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας εξελιγμένης χώρας αλλά και εκείνα ενός παραδοσιακού τόπου γεμάτου χρώματα και αρώματα.

Το ζευγάρι μαζί με τις δύο κόρες του έδειξε να απολαμβάνει αυτές τις μέρες διαφυγής από τα καθιερωμένα και την καθημερινή ρουτίνα καθώς κατάφεραν όλοι μαζί να εξερευνήσουν πολύ όμορφα σημεία της χώρας, να περιηγηθούν σε έναν άγνωστο για τους ίδιους πολιτισμό και να γνωρίσουν μία τελείως διαφορετική κουλτούρα από τη δυτική.

Έδειξαν να το απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Ιωάννα Μπούκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved