Βαρύ πένθος για τη Νάντια Χαλαμανδάρη! Η απώλεια που την συγκλόνισε (photos)
VIP Life

Βαρύ πένθος για τη Νάντια Χαλαμανδάρη! Η απώλεια που την συγκλόνισε (photos)

Μια δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Νάντια Χαλαμανδάρη.

Ως γνωστόν, η πριγκίπισ­σα Pilar de Bordon, μεγάλη αδελφή του βασιλιά Juan Carlos, συζύγου της βασί­λισσας Σοφίας, έχα­σε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 83 ετών.

Η Pilar ήταν η μητέρα του πρίγκι­πα Fernando Gomez Acebo της Ισπανίας, ο οποίος παντρεύτηκε την Ελληνίδα δημοσιογρά­φο και παραγωγό και απέκτησαν μα­ζί έναν γιο, τον Νικό­λας. Η Νάντια, η οποία έτρεφε μεγάλη εκτίμηση και αγάπη για την πρώην πεθερά της, βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον γιο της, όταν πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα.

Οσο για τον πρίγκιπα Fernando, πέρασε και περνά πολύ δύ­σκολα , καθώς ήταν πολύ δεμένος με τη μητέρα του και τους τελευταί­ους μήνες που ήταν άρρωστη δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της. Η κηδεία της πρι­γκίπισσας Pilar διήρ­κεσε τρεις μέρες.

Η σορός της με­ταφέρθηκε για δύο ημέρες στην κατοικία της, με την αστυνομία να κλείνει τους γύρω δρόμους, γιατί κατά τη διάρκεια των δύο εικοσιτετραώρων την επισκέφθηκαν για το τε­λευταίο «αντίο» όλα τα μέλη της βασιλι­κής οικογένειας, όπως επίσης άνθρωποι από το πολύ στενό περιβάλλον της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved