Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα «σπάει» τη σιωπή της για τον Σκορπιό!
VIP Life

Η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα «σπάει» τη σιωπή της για τον Σκορπιό!

Λίγες ημέρες πριν από το πάρτι για τα 24α γενέθλιά της που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό, η κόρη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό «Paris Match».


Η συνέντευξη φέρνει τον τίτλο: «Η νέα μούσα του Σκορπιού» και σε αυτήν η νεαρή Ρωσίδα αποκαλύπτει πώς έπεισε την καλή της φίλη Αθηνά Ωνάση να της πουλήσει τον ιδιωτικό παράδεισο του παππού της.
Μιλάει για το περίφημο πάρτι της επόμενης Τετάρτης, αποκαλύπτοντας τον αριθμό των καλεσμένων της, που θα είναι –τελικά- 100 άτομα, αλλά και για το πώς μαγεύτηκε από τον Σκορπιό, που τον θαύμαζε μικρή, τότε που το πολύκροτο διαζύγιο του πατέρα της ήταν κάτι το οποίο δεν φανταζόταν κανένα από τα μέλη της οικογένειάς της. Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος 3.392 και φιλοξενείται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Εκατερίνα δήλωσε αρχικά «ερωτευμένη» με τον Σκορπιό, προτού αναφερθεί στο πώς γνώρισε την Αθηνά Ωνάση αλλά και στο πώς έκλεισε τη συμφωνία για την πώληση του νησιού 15 μήνες πριν. Η λατρεία της για τον ιδιωτικό παράδεισο του μυθικού Σμυρνιού ξεκίνησε από τα παιδικά της χρόνια -τότε που όλη η οικογένεια Ριμπολόβλεφ, όταν ερχόταν στην χώρα μας για διακοπές, ονειρευόταν να κάνει δικό της αυτό το πράσινο κομμάτι γης μέσα στη θάλασσα. «Με την οικογένεια μου», δήλωσε η νεαρή κληρονόμος, «κάναμε τον κύκλο του νησιού με πλοίο. Αυτό το μέρος μας γοήτευε: Αργότερα, σε ιππικούς αγώνες, συνάντησα την Αθηνά που το είχε κληρονομήσει». Και επισήμανε στον δημοσιογράφο του περιοδικού ότι «με την Αθηνά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα άλογα και ήταν τότε που της είπα ότι, εάν κάποια μέρα θελήσει να το αποχωριστεί, θέλω να μου το πει». Σε άλλο απόσπασμα της συνέντευξης της αναφέρεται στο πάρτι γενεθλίων της ερχόμενης Τετάρτης, για το οποίο έχει γίνει ήδη πολύς λόγος. «Για να εξυμνήσω τον Σκορπιό, την ομορφιά του τόπου και τη γενναιόδωρη φύση, σκέφτηκα να καλέσω εδώ 100 περίπου φίλους μου για τα 25α γενέθλια μου» Η Εκατερίνα έχει πολλά σχέδια για την ανακαίνιση του Σκορπιού, χωρίς, όμως, να αλλάξει το πνεύμα απλότητας και σικ πολυτέλειας του Αριστοτέλη Ωνάση. Όπως τόνισε, δεν θα υπάρχουν πρόσθετες κατασκευές, ανέγερση κατοικιών που θα παραπέμπουν σε παλάτια και φανταχτερή πολυτέλεια. Τα ήδη υπάρχοντα κτίσματα, η περίφημη ροζ βίλα της Τζάκι, οι ξενώνες, τα σπιτάκια του προσωπικού θα ανακαινιστούν, χωρίς υπερβολές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved