Στον «πάγο» 3 βίλες στον Σκορπιό!
VIP Life

Στον «πάγο» 3 βίλες στον Σκορπιό!

Η οικογένεια Ριμπολόβλεφ έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες τις διαδικασίες να κατασκευάσει κάποιες σύγχρονες και πολυτελείς κατοικίες στον «Σκορπιό».

Παρόλο που στα πρώτα σχέδια τους δεν ήταν να κατασκευαστεί κάποιο ακίνητο, εν τούτοις στις αρχές Ιουνίου του 2015 ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έφθασε στο νησί όπου συναντήθηκε με αρχιτέκτονες διεθνούς οίκου οι οποίοι ανέλαβαν να εκπονήσουν τα αρχιτεκτονικά σχέδια για την ανάπλαση του «Σκορπιού».

Οι αρχιτέκτονες, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Full Life τράβηξαν φωτογραφίες και είδαν το νησί. Σκοπός της οικογένειας είναι να κατασκευάσουν ένα σπίτι για τους ίδιους, αλλά και δυο ή τρία σπίτια για τους φιλοξενουμένους.

Αν και οι σχετικοί φάκελοι έχουν καταφθάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες, η αρχή για την κατασκευή, των κατοικιών έχει κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Το πρόβλημα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, εντοπίζεται στην πολεοδομία του νησιού, αφού πρέπει να εξεταστούν οι όροι δόμησης προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως.

Η χρονοβόρα εξέταση του φακέλου για την κατασκευή έχει προσκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος δεν περίμενε, παρόλο που είχε ακούσει για άλλες επενδύσεις, όπως αυτή του εμίρη του Κατάρ στην Οξυά και στην Κέρκυρα, πώς θα αντιμετωπιζόταν από τις ελληνικές αρμόδιες αρχές με παρόμοιο τρόπο.

Δυσαρέσκεια όμως υπάρχει και σε Έλληνες εργολάβους της Λευκάδας, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τους εκπρόσωπούς της οικογένεια πως θα αναλάμβαναν τα έργα, και περιμένουν εδώ και έναν χρόνο για τις υπογραφές από τα αρμόδια γραφεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved