Άλκης Δαυίδ: Το τέλος του γάμου του με την Στάνο
VIP Life

Άλκης Δαυίδ: Το τέλος του γάμου του με την Στάνο

Ο Άλκης Δαυίδ μοιραζόταν προσωπικές του στιγμές με την σύζυγό του Στάνο μέσα από τα social media. 

Μετά το διαζύγιό τους, ο επιχειρηματίας αναθεωρεί όσον αφορά την χρήση τους λέγοντας: «Εδώ και μερικά χρόνια ανεβάζουμε προσωπικές μας στιγμές διασκεδάζοντας. Η αντίδραση του κόσμου όμως μοιάζει με bullying, το θέμα γίνεται τσουνάμι λες κι έχεις σκοτώσει κάποιον. Η εποχή της αθωότητας πέρασε, τα social media θέλουν προσοχή».

Η πρώτη ρήξη στον γάμο τους έγινε πριν έναν χρόνο και όπως αποδείχθηκε ήταν καθοριστική, αφού δεν κατάφεραν να σώσουν τη σχέση τους.

Η είδηση του χωρισμού του επιχειρηματία από την Τζένιφερ δεν άργησε να μαθευτεί στην κλειστή κοινωνία των Σπετσών. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να περάσει απαρατήρητη η απουσία της, αφού για πρώτη φορά, ύστερα από πολλά χρόνια, ο Δαυίδ κυκλοφορούσε μόνος του ακόμη και για τα καθημερινά ψώνια, ενώ στους πιο κοντινούς του ανθρώπους που τον ρωτούσαν απέφευγε με ευγένεια να δίνει σαφείς απαντήσεις αφήνοντας απλώς να εννοηθεί ότι πλέον με την Τζένιφερ διανύουν χωριστούς δρόμους.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όπως επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες, ο γνωστός για τις εκκεντρικότητες του και την πληθωρική του προσωπικότητα κροίσος επιχειρηματίας έδειχνε ήρεμος και ανανεωμένοι, ενώ απολάμβανε τις βόλτες του συνομιλώντας με φίλους και ντόπιους επιχειρηματίες έχοντας ενίοτε δίπλα του τα παιδιά του.

Το γεγονός ότι το ζεύγος πριν από αρκετούς μήνες πούλησε τη μυθική έπαυλη όπου ζούσε στο Μπέβερλι Χιλς μόνο τυχαίο δεν ήταν. Τα μεταξύ τους προβλήματα είχαν αρχίσει άλλωστε να διαφαίνονται πριν από έναν χρόνο περίπου, όταν η Τζένιφερ ανέβασε στα social media μια μάλλον σκανδαλιστική φωτογραφία με τη στενή της φίλη Ντανιέλε Τορτορέλο. Αν και προσωπικές στιγμές της, είτε μόνη είτε με τον σύζυγο της, έκαναν συχνά τον γύρο του Ιντερνετ, η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και πυροδότησε δεκάδες σχόλια στα ξένα sites και τις μεγάλης κυκλοφορίας αμερικάνικες εφημερίδες. Ο Άλκης Δαυίδ τότε, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες για ρήξη και μεγάλη κρίση στον γάμο του, έδινε τη δική, του εκδοχή των πραγμάτων σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αποκλειστικά στο «thema people»: «Η Τζένιφερ και η Ντανιέλε είναι κολλητές φίλες. Τι δεσμοί και τι ιστορίες λοιπόν; Η Ντανιέλε είναι πρώτα απ’ όλα δική μου φίλη και οι πρώτες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο μπάνιο από ποιον τραβήχτηκαν νομίζετε; Από μένα! Αν τις κοιτάξεις καλά, φαίνεται σε κάποια άκρη το πόδι μου. Τίποτα δεν με εκπλήσσει, όμως, γιατί τα τελευταία χρόνια έχω ακούσει να λέγονται διάφορα».

Παρά τις προσπάθειες του ζεύγους να τα ξαναβρεί, η επανένωση δεν αποδείχτηκε να έχει γερές βάσεις αφού δεν κράτησε παρά μόνο μερικούς μήνες. Ο χωρισμός τους δεν άργησε να γίνει αντιληπτός από τους κοινούς τους φίλους που κατάλαβαν ότι κάτι έχει αλλάζει στη σχέση τους εξαιτίας των αναρτήσεων της Τζένιφερ που πλέον ήταν λιγότερο αποκαλυπτικές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved